Jaynet

Jaynet har som erklæret mål at være den førende outsourcingleverandør af integrerede it- og teleinfrastrukturløsninger til mellemstore virksomheder i Danmark. Virksomheden hjælper blandt andet virksomheder med hosting og drift..

- I vores verden bruges der rigtig meget strøm. Det har vi holdning til, hvilket betyder, at vi allerede for flere år siden gik over til at købe CO2-fri strøm fra danske vindmøller. Tilsvarende stiller vi og ikke mindst vores kunder store krav til driftsikkerhed kombineret med fleksibilitet. Derfor har vi også en klar holdning til kvalitet og leveringssikkerhed hos vores samarbejdspartnere. Det gælder helt ned i de enkelte komponenter, der indgår i de mange rackskabe i vores serverrum, forklarer Martin Axelsen, Hosting Facility Manager hos Jaynet A/S i Glostrup.

JayNet

JayNet

Han peger blandt andet på samarbejdet med Duelco, der løbende leverer elpaneler til virksomheden. Ifølge Martin Axelsen er korte leveringstider og kundespecifikke tilpasninger nogle af de væsentligste grunde til, at man i mere end ti år har handlet hos Duelco:

- Duelco's program er baseret på et slankt og modulært system, der passer til rackskabe. Mulighederne er nærmest uendelige, og vi kan bestille nøjagtig de udtag, som vi har brug for. Det kan være ren power eller udtag til data, eller en måske en kombination. Et godt eksempel på Duelco's alsidighed og indsigt i vores verden er deres elpaneler med indbyggede amperemeter, så vi på et lille display kan se det aktuelle strømforbrug. Derved kan vi undgå at koble for mange enheder ind, hvis vi ligger lige på grænsen.

JayNet