DONG Energy

DONG

DONG Energy er en af Nordeuropas førende energikoncerner, hvis forretning er baseret på at fremskaffe, producere, distribuere, handle og sælge energi og tilknyttede produkter. Koncernen beskæftiger flere end 4.000 medarbejdere med administration, salg, ledelse og kundeservice.

- DONG Energy investerer løbende i nyt inventar og tilpasser arbejdspladserne, så de fungerer optimalt for medarbejderne. De oplever vi hos Duelco, som

jævnligt leverer kundespecifikke elpanelløsninger, beretter projektleder Lasse Nielsen fra Duelco.

Til DONG Energy's omkring 2.500 medarbejdere i centret for administration og ledelse i Gentofte har virksomheden blandt andet leveret elpaneler til kabelbakker monteret under skrivebordene. Elpanelerne er udstyret med udtag til data og 230 V-udtag til fx computere og opladere. Det yderste af 230 V-udtagene er i øvrigt drejet 90 grader, så det giver plads til at anbringe eksempelvis en opladerenhed, uden at den blokerer for naboudtaget.

Duelco konfigurerer elpanelerne efter kundernes ønsker, ligesom man gerne rådgiver om mulighederne og foreslår løsninger. Fleksibilitet og funktionalitet er væsentlige elementer, kombineret med kvalitet og design.

Hos DONG Energy spænder Duelco-løsningerne bredt – fra kompakte elpaneler med tre stærkstrømsudtag og et par PDS cat6-udtag til store powerpaneler med ikke færre end ti 230 V-udtag.

- Behovene er vidt forskellige og varierer fra mødeborde med indbyggede stærkstrøms- og AV- og dataudtag til elpaneler bestykket som rene "kraftværker." For at sikre en elegant, praktisk og funktionel løsning samles kabler og ledninger i kabelstrømper, når de føres videre fra bordene og typisk ned til en kabelrende i gulvet eller kanal langs væggen, slutter Lasse Nielsen fra Duelco.

DONG

DONG