Atea

er leverandør af it-infrastruktur og
værdiskabende løsninger.

ATEA

I Danmark beskæftiger Atea næsten 1.500 medarbejdere med afdelinger fordelt over hele landet.

I forbindelse med indflytning i nye lokaler i Aarhus og renovering af afdelingen i Ballerup fokuserede virksomheden på behovet for fleksible arbejdspladser. Som projektleder Lasse Nielsen fra Duelco forklarer:

- Atea er en virksomhed, hvor mange af dens konsulenter og sælgere det meste af tiden befinder sig ude hos kunderne. De opholder sig kun i kortere

perioder på kontoret, og derfor ønskede Atea at indrette sig med fleksible dele-arbejdspladser. Her blev Duelco valgt til at levere ca. 650 elpaneler, blandt andet i samarbejde med skrivebords-producenten R+R A/S.

Fra Atea's side har det været et væsentligt kriterium, at Duelco's elpaneler opbygges efter kundens ønske og behov, ligesom de er robuste og giver mulighed for senere ændringer, såfremt det bliver aktuelt.

- Skrivebordene har et udtræksbord (?) og er udstyret med elpaneler, hvor der er 230 V-udtag til brugernes computere, opladere, lamper og lignende. I mødebordene er elpanelerne nedfældet i bordpladen og diskret skjult under et dæksel, når de ikke er i

brug. Elpanelerne i mødebordene har både 230 V-udtag og AUX-, HDMI- og PDS-udgange, så computere og AV-udstyr kan tilsluttes, fortæller projektleder Lasse Nielsen fra Duelco.

Som et kuriøst eksempel på en kundetilpasset løsning nævner Lasse Nielsen et unikt mødebord hos Atea:

- Det er et råt og rustikt bord fremstillet af gammelt bolværk. Bordet står i smuk kontrast til it-verdenens strømlinede løsninger, men det har naturligvis et nedfældet Duelco-elpanel i hver sin ende af bordpladen, smiler projektlederen.

ATEA

ATEA