Powerful
performance

Duelco tilbyder er bredt udvalg af elpaneler, som er tilpasset det enkelte lands standard - f.eks. til Danmark, England, USA, Frankrig, Sverige, Norge, Tyskland. Hertil kommer apparatstiksudtag iht. IEC 320.

Kontakt Duelco Power komponenter


PWR paneler - et unikt system
Duelco elpaneler er et unikt system, som indgår i godkendelserne under konceptet ClickSystem. Det er et komplet installationssystem, hvor det ikke længere er nødvendigt at have en dåse bag det installerede materiel, såsom stikdåser, afbrydere og EDB-stik.

Industriens Hus
Duelco har bl. a. på Industriens Hus installeret 650 el-paneler, som bidrager positivt i den mængde af omkring 20.000 paneler, som firmaet producerer på årsbasis.

PWR panelet består af et elegant aluminiumsprofil, hvori alt elektrisk materiel klikkes ind. Standard-konfigurationen består af 5, 8 eller 9 danske stærkstrømsudtag (2P+J eller EDB) med eller uden afbryder med glimlampe. PWR panelet er kan tilpasses til rackmontering, så det 483 mm bredt og kan derfor

Alu profil
Power komponenter

sammen med et sæt montagevinkler, monteres i et 19”rack. Duelco har dermed det mest kompakte elpanel på det danske marked med op til 9 udtag til rackmontage. Som standard afsluttes elpanelet med 3 meter netledning, samt dansk stikprop.

En tilpasset løsning
PWR panelerne kan tilpasses fuldstændigt efter ønske. Det gælder for stiktyper, antal stik, panellængde, ledningslængde, farver og så videre.

Fordele ved
Duelco PWR panel

  • Flot og holdbar løsning i aluminium
  • Kan laves til 19" rackmontering
  • Mulighed for at kombinere flere forskellige typer strømstik på flere grupper
  • Kan tilpasses efter behov

ATEA