Power og data
i skøn harmoni

Stadigt flere efterspørger elpaneler med en kombination af stærkstrømsudtag, USB og PDS-udtag til arbejdspladsens datainstallation.

Til det formål har Duelco udviklet et komplet og godkendt program af elpaneler. Duelco PDCR paneler (Power and Data Connection Ruler) er baseret på installationssystemet ClickSystem, som giver maksimal fleksibilitet til at løse ethvert kundekrav.

Kontakt Duelco Power komponenter


Mindre rod - mere effektivitet
Med Duelco PDCR paneler er det nemt at få styr på kablerne på arbejdspladsen. Når der er styr på kablerne, holder længere, så udskiftning er ikke nødvendigt så ofte. Derudover letter det rengøringen og så giver det ikke mindst et bedre æstetisk udtryk ved arbejdspladsen.

Den kompakte måde at bestykke arbejdspladser på i dag har øget efterspørgslen efter antallet af stærkstrømsudtag i moderne elpaneler. Desuden er der oftere og oftere behov for at kombinere elpanelet med datainstallationen, dvs. med PDS-udtag eller andre dataudtag i selve panelet. Systemet kan derfor kombineres med et utal af komponenter fra 45 mm-systemet, ligesom det omfatter RJ45-udtag og diverse AV-udtag til HDMI, USB, video, phono etc.

Fordele ved
Duelco PDCR panel

  • Flot og holdbar løsning i aluminium
  • Lettere adgang til de stik, du har brug for
  • Minimerer kabelrod ved arbejdspladsen
  • Letter rengøring
  • Kan tilpasses efter behov

Tilpassede løsninger
Kendetegnet for Duelco PDCR paneler er at panelerne kan leveres i enhver tænkelig udformning. Hvad angår design, leveres de som standard med både sorte, hvide og grå udtag (PDS og strøm). Foruden standardpaneler med PDS og 230V udtag, tilbyder Duelco desuden specialfremstillede paneler med bl.a VGA, lyd, USB og fiberudtag.

Kontakt Duelco Komponent oversigt

Skrivebordspanel

DONG Energy