Lade- & Skolepaneler

Bærbare computere er blevet et uundværligt værktøj i næsten alle undervisningssituationer i dag og brugen af de bærbare computere medfører et behov for strøm ved de enkelte arbejdspladser. Det problem løses ofte med et virvar af stikdåser, en løsning der er både tidskrævende, svær at flytte rundt på, den forhøjer risikoen for at nogen falder i ledningerne og så er det ikke en særlig pæn eller holdbar løsning.

Kontakt Duelco Komponent oversigt


Skolepaneler

Med Duelco Skolepanel får du en løsning i aluminium, der både ser pæn ud, og som er robust nok til at kunne holde til de belastninger, den kan blive udsat for i et undervisningsmiljø.

Fleksibilitet og enkelhed
Med Duelco Skolepaneler fremføres den elektriske installation fra bord til bord på en måde, hvor der både er taget højde for arbejdsmiljø og personsikkerhed. De monteres let og enkelt med 4 skruer under bordet og forbindes med det næste bord ved hjælp af den monterede ledning. Det giver samtidig den fordel, at det er hurtigt og nemt at flytte rundt på bordopstillingen: Kablerne kobles blot fra, bordene flyttes, og kablerne kobles til igen.

Fordele ved
Duelco Skolepanel

 • Fleksibel løsning, der gør det let at lave nye bordopstillinger
 • Robust løsning i aluminium, der kan holde til undervisningsmiljøet
 • Ingen kabler på gulvet man kan falde over
 • Gør rengøring nemmere
 • Løsningen er målrettet skoler og lever op til lovkravene på området

En godkendt løsning
Duelco Skolepaneler er CE-mærkede og systemgodkendte med henblik på fastmontering under borde og serieforbindelse. Derfor må de bruges bruge til netop dette formål. Fastmontering og serieforbindelse af almindelige strømstikdåser er ikke lovligt på offentlige steder som skoler og undervisningssituationer.

Skolepanel

Ladepaneler

Ved opbevaring og opladning af mange bærbare computere og tablets på samme tid, er der stor risiko for at husets installation overbelastes og HPFI-relæet slår fra. For at undgå dette problemstilling har vi udviklet Duelco Ladepaneler med forskudt tilkobling, specielt rettet mod ladning af mange computere på én gang.

Ladepanel

Forskudt opladning
Tilkoblingen af udtagene i Ladepanelet kan styres i grupper, der er koblet til i 2 timer ad gangen. Derved opnås en mindre belastning på installationerne i huset og samtidig forlænges levetiden på computernes transformatorer, når de ikke står med strøm på konstant. På den måde er alle bærbare fuldt opladet hver morgen, uden at det er nødvendigt at koble computerne til flere forskellige strømgrupper.

Undgå fejl ved peakstrøm
Ved at tidsforskyde opstart af udtagene fjerner chancen for overbelastning (peakstrøm), hvis hele systemet tilkobles på en gang. Peakstrøm opstår når eksempelvis en lader til en bærbar computer slår til. Der har den et kortvarigt meget højt forbrug, hvilket kan betyde, at sikringen i huset springer, hvis flere computere slår til samtidigt. Det vil typisk ske, hvis alle computere er forbundet til systemet, og hovedstikket kobles til strøm. Ved at fordele tændingen på 2 eller 4 grupper, der tænder forskudt undgås problemer med peakstrøm.

Fordele ved
Duelco Ladepanel

 • Fleksibel løsning, der kan tilpasses det konkrete behov
 • Robust løsning i aluminium, der kan holde til undervisningsmiljøet
 • Undgå fejl som følge af overbelastning af bygningen installationer
 • Nem adgang til strøm lige der hvor der er brug for det
 • Løsningen er målrettet skoler og lever op til lovkravene på området

Fleksibel løsning
Duelco Ladepaneler kan nemt integreres i ladeskabe eller ladevogne og de kan tilpasses i forhold til samlet længde og placering af stik.

En godkendt løsning
Duelco ladepaneler er CE-mærkede efter gældende lovgivning og kan tilpasses til både fast og som flytbar installation.

Skolepullert

Skolepullert

Undervisningen i skoler i dag foregår oftere og oftere ved utraditionelle bordopstillinger. Nogle dage foregår den som gruppearbejde ved klynger af borde, andre dage måske i en sofa, og andre dage igen ved enkeltmandsborde. Men selvom opsætningen ændres er behovet for strøm ved arbejdspladserne stadig det samme.

Fleksibilitet og holdbarhed
Duelco Skolepullert er en smart og fleksibel måde at løse netop dette problem på. Den kan bestykkes med en blanding af strøm- og/eller datastik. På den måde kan installationerne i væggene forlænges lige derhen, hvor der er behov for dem.

Duelco Skolepullert er lavet i aluminium med plaststik. Det betyder at den kan holde til det hårde miljø der kan være i undervisningslokalerne. Det gør den samtidig til en pæn løsning, der let falder ind med andet inventar. Aluminiumsfoden gør, at skolepullerten er svær at vælte – den samlede løsning er dog ikke tungere end at den er nem at bære ved hjælp af det monterede greb.

Slut med dårlige løsninger
Med Duelco Skolepullert er det slut med dårlige løsninger hvor stikdåse på stikdåse er forbundet sammen og ligger henover gulvet – den løsning er hverken lovlig eller smart. I stedet er der én central enhed, hvor alle får strøm fra.

Fordele ved
Duelco Skolepullert

 • Robust løsning i aluminium, der kan holde til undervisningsmiljøet
 • Nem at stille op og pakke sammen
 • Kan tilpasses med stiktyper og -antal efter behov
 • Løsningen er målrettet skoler og lever op til lovkravene på området

Skolepaneler på Parkskolen