AMP
Amperemeter paneler

I takt med at servere bliver mindre og mindre og antallet af servere i rackskabe stiger, medfører det, at kravene til powerdistribution i rack og rum bliver større - et område mange ikke tager højde for ved dimensionering.

Kontakt Duelco Komponent oversigt


Start-strømmen på nye servere er ofte så stor, at de monterede sikringer springer inden enheden kommer i drift.

Hos Duelco har vi derfor fremstillet et nyt elpanel, som er målrettet applikationer i serverrumsmiljøet og maskinstuer.

Elpanelet er forsynet med et digitalt amperemeter med tre decimaler, som måler fra 0-16A, der sikrer, at man visuelt kan aflæse den aktuelle belastning af panelet. Effekten bliver, at man ikke har nedbrud på relaterede enheder tilkoblet panelet.

400VAC paneler
I et marked med et voksende antal servere med større forbrug end før set samt implementering af blade-

teknologi, er der et stigende behov for 400VAC paneler. 400VAC panelerne er tilgængelige i mange forskellige konfigurationer både med og uden amperemetervisning.

Panelerne kan leveres med udtag til 10, 13 og 16A og an forsynes med op til 32A. Udtagene leveres i varianterne af apparatstiksudtag iht. IEC 320, men kan også leveres med nationale udtag passende til det enkelte land.

Duelco producerer også Blade Power Panels. Disse er specielt egnede til serverapplikationer med blade-servere, hvor der kræves stor driftsikkerhed og stor belastbarhed for panelet som helhed. Panelet fås med nationale stikdåser eller IEC stikdåser, og kan sammensættes efter ønske og behov.

Fordele ved Duelco
Amperemeterpanel

  • Passer til 19" racksystem
  • Robust løsning i aluminium
  • Mindre risiko for nedbrud
  • Nem aflæsning af belastning
  • Fås både til 230VAC og 400 VAC
  • Kan tilpasses ønsker og behov

JayNet