Bordpaneler

El-panelløsninger rettet mod skrive- og konferencebordsinstallationer.

Gode strøm- og dataforbindelser er et must ved enhver arbejdsplads. Uanset om det er ved skrivebordet, mødebordet, ved receptionsdisken eller i loungen er der behov for strøm til eksempelvis computer, skærm, lampe, mobiltelefon og bord; samtidig er der behov for forskellige typer forbindelser som netværksstik til internet og telefon, forbindelse til projektor eller lyd til højttalere.

Kontakt Duelco Power komponenter

En samlet løsning
Til at løse denne udfordring har vi udviklet Duelco Bordpanel. Her har vi mulighed for at samle både stærkstrøms- og dataudtag som PDS/netværksstik, USB, HDMI, VGA og en lang række andre udtag i ét samlet panel.

Fordele ved
Duelco Bordpanel

  • Flot og holdbar løsning i aluminium
  • Lettere adgang til de stik, du har brug for
  • Minimerer kabelrod ved arbejdspladsen
  • Letter rengøring
  • Kan tilpasses efter behov

Let adgang
Panelet kan ligge løst i en kabelbakke under bordet, fastgøres med forskellige typer beslag under eller over bordet eller det kan bygges ind i bordet med vores indbygningsrammer. Det betyder, at du altid har de stik, du har brug for lige ved hånden.

Let tilslutning – uden kabelrod
Duelco bordpaneler leveres som en samlet løsning monteret med stik i enden af tilgangskablerne, der gør at den er let at til- og frakoble husets installationer. Tilgangskablerne kan desuden samles enten med en kabelstrømpe eller kabelspiral. Derved går der kun et samlet ”kabel” hen til bordet. Det betyder både et mere ryddeligt udseende, mindre kabelproblemer ved hæve-/sænkeborde og lettere rengøring.

Ledningslængden kan tilpasses efter behov, ligesom stiktyper og antal kan tilpasses det enkelte behov.

Duelco Bordpaneler bliver produceret i Danmark og alle paneler gennemgår et grundigt tjek før de afsendes.

ATEA

ATEA